NYHETER

Bäst Rakeback på Point Poker via Less Rake

26 January, 2012
Point Poker Rakeback via Less Rake. Erhåll högsta möjliga rakeback på Point Poker genom att registrera dig via vårt Less Rake Point Poker program.

Erhåll 30% rakeback på Point Poker. Bästa möjliga rakeback erbjudande på detta pokerrum baserat på Entraction Nätverket. Allt du behöver göra är att registrera dig på Point Poker via vår Point Poker recensionsida. Sen skapar du ett konto här på Less Rake och skickar in ditt Point Poker användarnamn.

Om rakeback är något nytt för dig så finns risken att du missat en massa pengar du borde haft. Genom att spela med rakeback kan du få tillbaka en del av den rake du betalar varje gång du deltar i en pott eller registrerar dig till en turnering. Denna rake kan sluta i hundratals till och med tusentals dollar varje månad. När du spelar med rakeback på t.ex. Point Poker, så är du berättigad till att få tillbaka 30% av din rake. Det blir som en rabatt för pokerspel.

För mer information om Point Poker och våra rakeback erbjudanden, kolla in Less Rake och vår Point Poker recension sida.

SENAST

Next 
Previous 
Visar1-7 /7