NYHETER

Rakeback 2012

16 January, 2012

Starta din satsning på pokerborden med de bästa rakeback erbjudandena under 2012. I denna artikel om rakeback 2012 presenterar vi några pokerrum som du kan finna intressanta. Vi har även studerat pokerrum som inte erbjuder rakeback, men istället en speciell poker bonus och cashback program.

Som du kanske redan vet så betalar du en liten avgift varje gång du spelar en hand i ett cash game eller när du registrerar dig till en turnering. Med rakeback kommer du få tillbaka en del av denna rake du betalar i form av just rakeback.

Bästa rakeback erbjudanden 2012

Point Poker Rakeback: Det Entraction baserade pokerrummet Point Poker erbjuder nu 30% i rakeback till nya spelare som registrerar sig via Less Rake. Rummet har flera exklusiva rake race och nu också rakeback för sina spelare. Point Poker är ett relativt nytt pokerrum som har massor att erbjuda sina spelare. Läs vår Point Poker recension för mer information.

Purple Lounge Rakeback: Här har vi ännu ett rum som är baserat på Entraction nätverket. Purple Lounge erbjuder nu 30% i rakeback till sina spelare. Pokerrummet har varit i branchen ett antal år nu och flyttade nyligen sin verksamhet till Entraction från Microgaming för att uppfylla spelarnas behov. Registrera dig via Less Rake och erhåll 30% i rakeback på Purple Lounge.

5050 Poker Rakeback: Att vinna eller förlora i poker, en 50 50 chans. Eller? Få 30% i rakeback på online pokerrummet 5050 Poker. 5050 Poker är baserat på Microgaming nätverket. Det finns gott om lösa spelare att lura på låga och micronivåerna. Spelare kan också erhålla special bonusar när de registrerar sig via Less Rake. I vår 5050 Poker recension finner du mer information.

Fler Rakeback erbjudanden under 2012
Vi kommer fylla på med fler rum som erbjuder rakeback under 2012 här på Less Rake. Se till att registrera ett konto här på Less Rake så du inte missar kommande erbjudanden som lanseras här på Less Rake.