NYHETER

Redbet €10,000 Freeroll

02 May, 2012

Redbet startar sommaren med ett riktigt bra erbjudande för sina nya kunder. Den 7:e juni hålls en riktigt stor freeroll med en prispott på €10,000! Redbet erbjuder som bekant spel på två olika pokernätverk, Entraction och Boss Media. Denna penningstinna freeroll hålls på Boss Media nätverket.

Så, om du inte har spelat på Redbet Boss Media tidigare så är det här ett mycket bra tillfälle att göra det. Det enda du behöver göra för att bli inbjuden till Redbet €10,000 Freroll är att skapa ett konto. Under maj månad göra en första insättning och sedan spela 1 raked hand på något av Redbets cash game-bord. Du får då en biljett till frerollen som går av stapeln den 7:e juni och du har chansen att bygga på din bankrulle rejält!

Redbet €10,000 Freroll
Prispott: €10,000
Startdatum: 7:e juni kl 18:30 GMT (20:30 CET)
Spelform: Texas Hold´em Multi Table turnering
Struktur: 2,500 startmarker, 10 minuters blindstruktur

Redbet Bonus & Redbet Rakeback
Redbet är väldigt generösa med att dela ut insättningsbonusar. De erbjuder sina pokerspelare två olika pokernätverk och därav kan man utnyttja två olika insättningsbonusar. 200% upp till €1,000 går att utnyttja på båda nätverken, totalt €2,000 i insättningsbonus!
När du väljer att spela på Redbet så kan du ta del av Redbet Rakeback. Registrera dig via oss på Less Rake så får du 30% i Redbet Rakeback.

Vid frågor angående Redbet eller övriga pokerrum här på Less Rake, tveka inte att höra av dig till vår support så hjälper vi dig så snart som möjligt.